HTML

Belföldi és nemzetközi költöztetés, fuvarozás.

Belföldi és nemzetközi költöztetés, fuvarozás, áruszállítás probléma mentesen. Tapasztalt, igényes rakodókkal és új teherautóval.

Friss topikok

Linkblog

Belföldi és nemzetközi költöztetés, fuvarozás, költöztetés külföldre.

2010.09.08. 22:01 Hozomvy-Sam

Költöztetés, nemzetközi költöztetés, fuvarozás, áruszállítás, nemzetközi fuvarozás, költöztetés külföldre probléma mentesen.

Tapasztalt, igényes rakodókkal és újszerű teherautóval állunk rendelkezésükre. Igény szerint vállalunk bútor szerelést, rakodást, csomagolást.

Két sofőrrel is rendelkezésükre állunk, a gyorsabb és biztonságosabb haladás érdekében. Kollégáink több éves szakmai tapasztalatának, és a megbízható, új teherautónak köszönhetően garantáljuk a minőségi szolgáltatást és a biztos célba érést.

Lehetőség van mindenre kiterjedő, egyutas szállítmánybiztosítás megkötésére is!

Az alábbi szolgáltatásokkal állok rendelkezésükre:

költöztetés, nemzetközi költöztetés, áruszállítás, nemzetközi fuvarozás, bútorszállítás, tehertaxi, házhozszállítás,

http://www.fuvar-szallitas.hu/

 

Szólj hozzá!

Címkék: szállítás fuvarozás költöztetés bútorszállítás áruszállítás költöztető tehertaxi költöztetés külföldre nemzetközi fuvarozás nemzetközi költöztetés

A bejegyzés trackback címe:

https://fuvarozas-koltoztetes.blog.hu/api/trackback/id/tr692281490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása