HTML

Belföldi és nemzetközi költöztetés, fuvarozás.

Belföldi és nemzetközi költöztetés, fuvarozás, áruszállítás probléma mentesen. Tapasztalt, igényes rakodókkal és új teherautóval.

Friss topikok

Linkblog

Költöztetés korrekt költöztetőkkel

2017.12.16. 22:43 Hozomvy-Sam

15 éve költöztetek, szállítok belföldi és nemzetközi viszonylatban. Nagyon "hisztis" vagyok a munkámra, megválogatom, hogy kivel dolgozom. Igyekszünk mindig a maximumot nyújtani. Legyen szó költöztetésről, áruszállításról, zongoraszállításról, vagy lomtalanításról. Viszont a legjobb költöztető cégeknél is közbejöhet valami, ami miatt nem tud kiállni a költöztetésre. Lehet betegség, teherautó meghibásodása, nem végeznek a másik költöztetéssel (sokkal több bútor van, szerelni kell), vagy nem érnek haza időben a nemzetközi költöztetésből. Ez igaz ritkán, de sajnos előfordul. 

 

Költöztetés Budapesten.

 

Megoldjuk a költöztetést

 

Ebben az esetben sem kell kétségbe esni, mert több költöztető céggel baráti viszonyban vagyok, egymásnak adjuk át a munkákat, egymástól kérünk profi rakodókat. Tehát kollégák vagyunk, nem konkurensek! Biztosíthatom, hogy ha netán valami miatt nem tudok a csapatommal kiállni költöztetésre, akkor kizárólag csak is megbízható, profi költöztető cégnek adom át a munkát. Elvégre engem is minősít, ha egy link cégnek adom át a költöztetést. Mindenről időben tájékoztatom ügyfeleimet.

Korrekt módon költöztetünk mindig

 

Általában nagyon tele vagyunk munkával, és vannak akik kifejezetten velünk szeretnének költözni. Természetesen egy költözést nem mondok le egy másik miatt. Ilyenkor is valamelyik korrekt, baráti költöztető céget szoktam ajánlani, akikért kezeskedem! Bárki is megy helyettem, biztos lehet benne, hogy profik fogják szállítani értékeit. Ők is szerelnek bútort, szállítanak zongorát, vigyáznak a bútorokra, értenek hozzá. Ne feledje, ha költözik, akkor csak is megbízható, leinformálható költöztető céggel költözzön! Most nem csak magamról beszélek...

 

Nagy Endre - Belföldi és nemzetközi költöztető

+3620/580-8538

Szólj hozzá!

Címkék: szállítás fuvarozás költöztetés fuvarozó bútorszállítás áruszállítás költöztető nemzetközi költöztetés

A bejegyzés trackback címe:

https://fuvarozas-koltoztetes.blog.hu/api/trackback/id/tr413504815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása