HTML

Belföldi és nemzetközi költöztetés, fuvarozás.

Belföldi és nemzetközi költöztetés, fuvarozás, áruszállítás probléma mentesen. Tapasztalt, igényes rakodókkal és új teherautóval.

Friss topikok

Linkblog

A teherautó nem személyautó

2017.01.06. 13:10 Hozomvy-Sam

A teherautó, amivel költöztetünk megbízható, rendszeresen karbantartott. Erős, megbízható motorja van, lehet vele haladni. Eddig ez rendben is van, például egy budapesti költöztetésnél, ahol ugyanúgy araszolunk, mint a személyautók. Autópályán is lehet vele menni, de nem úgy, mint egy személyautóval. Ezt azért írom le, mert sokan keverik ezt a két dolgot. 

Nemzetközi költöztetés közben, Németországban.

Azt hiszik, hogy egy 1000 kilométeres távolságot meg lehet tenni 8 - 9 óra alatt, teherautóval... Mert Ők ennyi idő alatt érnek ki személyautóval. Persze elmagyarázom, hogy ne hasonlítsák a személyautó menettulajdonságait egy teherautóéhoz. Erre jön az okos kérdés: "Miért, az is tud annyit menni, nem?" Persze, csak azt senki nem fizeti ki! Azt gondolom elfelejtik, hogy ilyen tempónál jelentősen megnő a fogyasztás. Meg nem is használ a motornak, ha 1000 kilométeren keresztül 140 - nel hajtom, főleg rakottan... 

Volt aki úgy tervezte, hogy egy nemzetközi költöztetésnél levezetünk 1200 kilométert, pakolunk, szerelünk kb. három órát, majd vissza, és mindezt felhordjuk az emeletre, szereléssel. Nem értette, hogy miért "csak" százzal megyünk. Nos, a teherautóm 3500 kilogramm össztömegű, közel 7 méter hosszú, 2,20 méter széles, és 3,30 méter magas. Gondolom akik ezt gondolják, már sokszor mentek a saját költségükön 140 - 150 - nel egy ilyen - több mint 3 méter magas - "dobozzal". Azt már meg sem említem, hogy Mi is emberek vagyunk, tehát nekünk is kell pihenni, aludni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: fuvarozás költöztetés bútorszállítás áruszállítás költöztető

A bejegyzés trackback címe:

https://fuvarozas-koltoztetes.blog.hu/api/trackback/id/tr1512104469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása